61.00 Lei RCD01G Adaptor protectie diferentiala

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Diverse Published date: Aprilie 18, 2014
 • Ţara: Romania
 • Judeţ: Arad
 • Cartier: Micalaca
 • Adresă: Str Iuliu Toader, 102

RCD01G Adaptor protectie diferentiala


 


Pret 61  lei/buc, TVA inclusiv.


Descriere:


Denumire produs: Dispozitiv portabil de protectie diferentiala (de tip German)


Număr model: RCD01G - adaptor RCD rezistent la apa


Aparatele care functioneaza pe principiul protectiei diferentiale detecteaza curentii de valori foarte mici care trec prin conductorul de faza dar nu trec prin conductorul de nul - numiti curenti diferentiali reziduali - si întrerup automat alimentarea cu energie electrica intr-o astfel de situatie. Un bun exemplu este curentul care trece prin corpul omenesc în cazul electrocutarii. Acest dispozitiv de protectie diferentiala pentru instalatiile electrice casnice este reglat la 30 mA  (pragul de curent periculos pentru om ) a curentului diferential rezidual si va scoate de sub tensiune instalatia electrica când se atinge acest prag. Întreruptoarele cu protectie diferentială pot fi folosite în toate instalaţiile în care conductorul neutru este separat de conductorul de împământare.


RCD 01G  protejează împotriva riscului de electrocutare in cazul aparatelor de uz casnic, cum ar fi, aspiratoare, fiare de călcat, ibrice, uscătoare de păr, incendii, masini de gaurit.


Folosind acest dispozitiv veti beneficia de o siguranță sporită, fără sa faceti vreo schimbare in instalatia electrica.


 Este foarte  util pentru dispozitive electrice în baie, bucătărie, atelier, grădină și laboratoare, scoli, gradinite, in cazul oamenilor varstnici etc.


 


Aplicatiile produsului


Adaptorul tip german RCD01G pur și simplu se introduce in priza, iar apoi vă conectați aparatul electric în ea. Dacă există o defecțiune sau un scurt în instrument pe care îl utilizați, unitatea intrerupe alimentarea foarte repede, reducând riscul de electrocutare.


Adaptorul RCD monitorizează continuu sursa de alimentare pentru un aparat electric și taie alimentarea în termen de 30 de milisecunde în cazul în care este detectata o scurgere de curent. Acest lucru este suficient de rapid pentru a preveni un șoc electric fatal. Utilizarea aceastui adaptor este un mod ideal de a vă proteja atunci când utilizati scule electrice portabile, cum ar fi mașini de tuns iarba polizoare cu colti, masina de gaurit, de slefuit .


În locuinţă se pot produce cu uşurinţă accidente care conduc la electrocutare prin folosirea diferitelor aparate existente (maşini de spalat rufe sau vase, boilere electrice, centrale termice, aparate de aer condiţionat, hidrofoare, etc.).


Folosind protecţia diferenţială va asiguraţi un înalt nivel de securitate în exploatarea instalaţiilor electrice, protejandu-vă viaţa dumneavoastră şi a familiei, evitând astfel eventualele accidente ce pot fi provocate prin electrocutare.


Aparate electrice pot deveni periculoase în cazul în care cablajul devine liber, cablurile  lor de alimentare sunt deteriorate sau dacă sunt ude. Nu numai scule electrice și mașini de tuns iarba poate provoca electrocutarea - este de asemenea posibil în cazul în care degetele sau parul este umed sau alte parti ale corpului  intra în contact cu aparat. În toate aceste cazuri, adaptorul RCD este o necesitate. Adaptoare RCD sunt cel mai simplu mod de protecție impotriva electrocutarii  în și în jurul casei. În mod ideal, ar trebui să utilizați un adaptor RCD cu orice aparat electric.


 Din cauza functiei de decuplare la aparitia scurgerilor de curent, nu se recomanda utilizarea acestor dispozitive la aparate medicale de mentinerea vietii.


 


Caracteristici:


Este certificat CE/TUV / GS


1. Robust, comutare bipolară.


2. Detectaza scurgerile de curent  și defecte de cablare.


3. Testat conform DIN VDE 0661 și normele EN61540


4. Are din constructie butoanele TEST si RESET .


5. Sensibilitate la curent – 30 mA


6.Declansare la joasă tensiune


7. Sarcina maxima 16A


8. Timp de declansare maxim 30ms


9. Rezistent la apa si praf.


       


Principalii parametrii tehnici ai RCD01G


Tensiunea nominala: 220-240V ~ / 50Hz


Sarcina maxima: 16A


Curent maxim la declansare: 30mA


Timp de declansare (max.): 30ms


Design conformitate: IEC61540


Temperatura mediului: -25 ° C ~ +40 ° C


Clasa de protectie: IP40


 Dimensiune: 106 * 49 * 65mm


Ambalaj: cutie albă


Culoare: neagra


Material


Carcasa: 2805PC Bayer


Protectia butoanelor: silicon


 


 


Informatii detailate gasiti  pe paginile  www.korea-heating.eu , www.farinfra.ro


Telefon: 0749196939

Youtube video

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

  Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

  
  Online 2
  Today347
  Yesterday507
  Total643.982
  Your IP54.198.104.202
  Country