Verifica cu vanzatorul Servicii de curatenie

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Alte servicii Published date: Decembrie 7, 2016
 • Ţara: Romania
 • Judeţ: Cluj
 • Cartier: Cluj-Napoca
 • Adresă: Lei

                      ONE WAY CLEANING Cluj-Napoca  activează de 9 ani în domeniul Facility Management, Curățenie Ecologică și Servicii de Mentenanță, adresându-se astfel firmelor și companiilor care doresc să-și optimizeze costurile și să beneficieze de servicii integrate la cel mai bun raport calitate/ preț .


                      Serviciile oferite de ONE WAY CLEANING  acoperă o gamă foarte largă de nevoi și de situații. Astfel, orice domeniu de business care are un spațiu destinat personalului sau publicului, orice depozit în care lucrează zeci sau sute de oameni, sau chiar casa în care locuiți, poate să devină un lead pentru serviciile noastre. Acest lucru arată deschiderea pe care o avem, faptul că am ales să gândim la o scară mult mai mare și mai ales că suntem capabili să ducem până la capăt orice provocare :


 


-servicii ecologice de curățenie civilăși industrială;


-servicii de mentenanță tehnică;


-servicii de întreținere și amenajare spații verzi ;


-servicii DDD (deratizare,dezinsecție,dezinfecție);


-servicii de dezăpezire;


-alpinism utilitar;


-aprovizionare și echipare cu produse igienico sanitare;


-consultanță.


                                      


                                Serviciile de curățenie oferite de ONE WAY CLEANINGse mulează perfect pe specificitatea și particularitățile locației în care ne desfășurăm activitatea. Respectăm valorile pe care ni le-am stabilit și ne declarăm pregătiți pentru a transforma orice spațiu într-unul care să impresioneze personalul și să fidelizeze clienții. ONE WAY CLEANINGdispune de echipamente performante, de ultimă generatie, pentru a asigura servicii de înalt profesionalism,la cele mai ridicate standarde de calitate și eficiențăPortofoliul de peste 500 de companii cu care avem contracte permanente ne-a ridicat pe piedestalul celor mai bune companii de curățenie din regiune și chiar din țară.
                              ONE WAY CLEANINGeste o companie dedicată serviciilor de curățenie de cea mai bună calitate,dovedită de recomandările clienților și de certificările legale care atestă calitatea la toate nivelele :


 


- Sistem de management al calității;


- Sistem de management al mediului ;


- Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale.


 


Acoperim o gamă largă de produse și servicii cerute în piața de profil , construim colaborări trainice și durabile. Ne dorim ca prin intermediul serviciilor de curățenie pe care le oferim în Cluj-Napoca, în Județul Cluj și la nivelul întregii țări, să continuăm să câștigăm încrederea clienților noștri și să le arătăm că alegerea pe care au făcut-o este cea mai bună.


 


 


http://www.one-way.ro/


Telefon: 0756122565

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

  Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

  
  Online 3
  Today304
  Yesterday507
  Total643.939
  Your IP54.81.76.247
  Country